Afbeelding
Foto: Bennie Krajenbrink

Xtra Care gaat verder dan andere salons

Door: Eugene de Kok Bedrijvig Nieuws

GOES – Naast de meer conventionele schoonheidsbehandelingen kunnen mensen sinds kort bij Xrta Care in Klein Frankrijk terecht voor de allernieuwste vetverwijderingsmethode die er is: cryolipolyse, ook wel bekend als 'coolsculpting'.

Met de 'ice shaping angel pro' worden vetcellen op selectieve plaatsen zoals buik, benen en billen gekoeld waardoor deze verdwijnen. De behandeling is snel, veilig, pijnloos en zonder herstelperiode en bovendien, in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie, betaalbaar.

Xtra Care is met deze methode koploper in Zeeland en vooruitstrevend ten opzichte van andere salons in Nederland.

Ontharen

Dat eigenaresse Anita Torcqué het volgen van de laatste ontwikkelingen hoog in het vaandel heeft staan, blijkt wel uit het feit dat zij bij de start van haar onderneming in 2000 de eerste in Zeeland was die het definitief ontharen aanbood. “Ik was 35 jaar toen ik begon en ik wilde onderscheidend zijn. Nog steeds wil ik een stapje verder gaan dan de doorsnee-salon door mij niet alleen te richten op de buitenkant, maar ook advies te geven over de binnenkant. Ik vind het belangrijk om met iemand een traject in te gaan. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je het meeste resultaat behaalt door de allerbeste behandelmethodes, technieken en producten te gebruiken."

Specialisaties

Dat Anita zich extra inzet blijkt ook uit de vele specialisaties die zij de afgelopen jaren heeft verworven. “Ik heb er acht en de laatste was de specialisatie tot medisch schoonheidsspecialist. Ik ben de enige op Zuid-Beveland die deze heeft en wil op een zo'n professioneel mogelijk manier mijn diensten leveren."

Door beurzen en nationale en internationale congressen te bezoeken blijft Anita op de hoogte van de laatste trends. “Ik heb altijd wel nieuwe dingen, wat mijn werk ontzettend afwisselend maakt", vertelt de eigenaar van Xtra Care.

Huidverjonging

Ze test alles eerst zelf uit. "Op het gebied van afslanken heb ik met vier methoden ook volop aanbod. Daarnaast ben ik veel bezig met huidverjonging, contourverbetering en permanente make-up”.

Resultaat

Anita vindt dat ze in haar salon heel dankbaar werk doet. “Het mooie is dat ik altijd resultaat boek", zegt ze. "Ik wil iedereen blij maken en krijg er veel energie van als klanten stralend en zelfverzekerder hier de deur uit gaan. Sommige mensen die hier komen denken dat ze een ooglidcorrectie nodig hebben, maar door de wenkbrauwen aan te pakken, ontstaat er al een heel liftend effect. Het is mooi om te zien dat mensen door zo'n ingreep iets beter in het leven staan."

Open dag

Anita heeft de meeste apparaten in huis om problemen op te lossen. De werking van het nieuwste apparaat, waarmee cryolipolyse toegepast wordt, is tijdens een open avond op donderdag 1 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur te zien.

Die avond geldt bovendien dat als klanten twee behandelingen afnemen de derde gratis krijgen. Aanmelden kan via: info@xtracare.nl of 0113-217771.

TEKST JESSICA ROVERS, FOTO BENNIE KRAJENBRINK 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief