Jan Elenbaas (links) en Ko Dekker schudden elkaar de hand.
Jan Elenbaas (links) en Ko Dekker schudden elkaar de hand.

Overname Kozon Zonwering door Decokay Elenbaas Noom

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

THOLEN - Decokay Elenbaas Noom, met vestigingen in Tholen, Kapelle en Vlissingen, heeft per direct Kozon Zonwering uit 's Heer Hendrikskinderen overgenomen. Volgens directeur Jan Elenbaas is met de overname sprake van een win-winsituatie.

Ko Dekker (61) is 20 jaar eigenaar geweest van Kozon Zonwering. "Door de toenemende drukte werd het teveel voor mij alleen en ben ik op zoek gegaan naar bedrijf dat dezelfde taal spreekt. Zodoende ben ik bij Decokay Elenbaas Noom uitgekomen." Voor zowel Kozon Zonwering als Decokay Elenbaas Noom staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Kozon was gespecialiseerd in buiten- en binnenzonwering. Alle bedrijfsactiveiten zijn door Decokay overgenomen. Ko zelf treedt in dienst bij het van oorsprong Thoolse bedrijf, dat naast de drie winkels aparte afdelingen heeft voor de planning, administratie en buitendienst. Ko wordt onderdeel van de buitendienst. Jan Elenbaas: "We versterken elkaar. Als je alleen bent, moet je toch alles zelf doen, van meten tot monteren en alles dat daar tussen zit. Als Decokay Elenbaas Noom hebben we voor álle diensten de nodige kennis in huis. Met Ko halen we een stuk vakkennis op het gebied van zonwering binnen die hij ook nog eens kan delen met zijn nieuwe collega's", legt Jan uit.
Klanten die Kozon Zonwering bellen, komen vanaf heden automatisch uit bij Decokay Elenbaas Noom, dat er alles aan doet om de reputatie die Ko Dekker in de afgelopen jaren heeft opgebouwd in stand te houden.
Meer informatie:
www.decokayelenbaasnoom.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief