GOES bereikt finale van bekertoernooi na winst op Cluzona

Door: Eugene de Kok Sport

GOES - GOES heeft dinsdagavond de finale van de districtsbeker bereikt. De ploeg van trainer Rogier Veenstra won op eigen veld met 3-1 van Cluzona uit Wouw.

De zondag-tweedeklasser kwam voor rust nog wel op voorsprong, maar moest diep in de tweede helft zijn meerdere erkennen in de Zeeuwse zondag-hoofdklasser.

Remon de Vlieger maakte in de 79e minuut de bevrijdende gelijkmaker, waarna Francis Kabwe Manengela en Daniël Wissel de eindstand op het bord zetten.

Uno Animo

GOES heeft voor het eerst in haar bestaan de eindstrijd bereikt van het bekertoernooi. De finale wordt gespeeld op Hemelvaartsdag op het terrein van Internos in Etten-Leur. Tegenstander is Uno Animo uit Loon op Zand.