Informatiebijeenkomst over borstkanker in Goes

GOES - In het ziekenhuis Adrz in Goes vindt woensdag 12 december het gratis toegankelijke symposium 'Borstkanker, je leven op een rij' plaats.


Tijdens de bijeenkomst zijn er zes voordrachten. Oedeemtherapeute Annemarie Zuiderent, oncoloog Ellen Janssens-van Vliet, chirurg Marjan Reichart, hyperbaar-arts Tjeerd van Rees Vellinga, radiotherapeute en oncoloog Barbara Wachters en radioloog Maartje Smid-Geirnaerdt vertellen over de stand van zaken rondom de behandeling van borstkanker.

Vragen

Zo komt de nieuwe techniek van tomosynthese en de behandeling van pijnklachten in de borst, na bestraling met hyperbare zuurstof therapie, aan bod. Wie vragen wil stellen kan die mailen naar info@hyperbaarcentrum.nl. Tijdens de avond geeft de betreffende specialist antwoord tijdens de workshop 'meet the specialist'.  

Impact

Per jaar krijgen 109.663 mensen kanker, van wie 14.890 borstkanker (14 procent). 'Het is de tweede meest voorkomende kankersoort in Nederland en per jaar overlijden meer dan 3000 mensen aan borstkanker', laat het Adrz weten.

Aanmelden 

Er is bij het symposium plaats voor 80 geïnteresseerden. Het duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar info@hyperbaarcentrum.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief