Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Man gaat met ontbloot bovenlijf op auto liggen

Door: Peter Houtepen Politie

GOES - De politie heeft maandag in Goes een 35-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol.

Een getuige deed omstreeks 14.50 uur uur bij de politie melding van een slingerende auto die vanaf de Valckeslotlaan via de Beatrixlaan in tegengestelde richting de Zonnebloemstraat inreed. Tegemoetkomende fietsers en auto's moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

De man reed vervolgens het terrein van het tankstation op en parkeerde zijn auto. Hierop ging hij met ontbloot bovenlijf en blote voeten op zijn auto ging liggen en zette harde muziek aan. De man had eerder op die dag al een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt in Goes en kon zich bij zijn aanhouding niet identificeren. Ook had hij een gripzakje bij zich met twee pillen. De pillen worden nog getest door een verdovende middelen expert.

Hij werd overgebracht naar een politiecellencomplex en legde daar een verklaring af. De man is maandagavond om 21.00 uur weer in vrijheid gesteld.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief