Afbeelding
Foto: Politie

Politie rekent twee vermoedelijke inbrekers in

Door: Peter Houtepen Politie

KATS - Twee mannen van 51 en 31 jaar oud, afkomstig uit Kamperland en Colijnsplaat, zijn zondagavond in Kats aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak.

Omstreeks 21.15 uur meldde de eigenaar van een bedrijf aan de Veerhaven in Kats dat twee mannen onbevoegd op zijn bedrijfsterrein liepen. Politieagenten gingen meteen ter plaatse.

Op het terrein zelf troffen zij op het eerste gezicht niemand aan, maar nadat een politieauto een rondje maakte langs de omheining van het bedrijf zagen de agenten twee mannen lopen op de Noordlangeweg. Zij maakten de indruk alsof ze net een flinke fysieke inspanning hadden gedaan. Op de vraag wat het tweetal daar deed, kwam een ongeloofwaardig verhaal over het maken van foto's. De agenten trapten daar niet in omdat de twee mannen helemaal niets bij zich hadden waarmee ze foto's hadden kunnen maken. Omdat ze zich ook niet konden legitimeren, werden ze aangehouden.

Bij de verdachten werden inbrekerswerktuigen aangetroffen en ook werden goederen op het bedrijfsterrein gevonden die niet van de eigenaar waren.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief