Foto: Coby Weijers

Stelleplas zwemt mee met Elfstedentocht Maarten van der Weijden

HEINKENSZAND - Zwembad Stelleplas in Heinkenszand zamelt vrijdag 21 juni geld in voor kankeronderzoek.


Het zwembad organiseert dan een meezwemtocht met Maarten van de Weijden, die opnieuw een poging waagt om de Elfstedentocht te zwemmen voor het goede doel.

Inwoners van gemeente Borsele en omgeving kunnen meedoen. Ze moeten 1100 meter (44 banen) zwemmen. Kinderen tot twaalf jaar zwemmen elf banen. Medewerkers van het zwembad tellen het aantal meters.

Sponsoren

Deelnemen kost elf euro. De normale toegangsprijs is 5,30 euro. Het verschil doneert het zwembad aan de Maarten van der Weijden Foundation. Deelnemers kunnen zich bovendien laten sponsoren door familieleden, vrienden en kennissen. “Wij vinden het een prachtig initiatief van Maarten van der Weijden, die zich helemaal geeft voor het goede doel. Ons plezier in zwemmen zetten wij met zijn allen graag in voor een mooi doel”, zegt Anita de Vos, manager van het zwembad.

De meezwemtocht begint om 17.30 uur. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>