Afbeelding
Foto: VV Kloetinge

Kloetinge organiseert na jaren weer een meidentoernooi

Door: Eugene de Kok Sport

KLOETINGE - Voetbalvereniging Kloetinge organiseert zaterdag voor het eerst in jaren weer een meisjestoernooi: de Ladies Cup 2019.

Er zijn poules met MO13, MO17 en MO19-teams. “We zijn blij en trots dat na een afwezigheid van jaren er weer een toernooi is”, zegt VV Kloetinge. De volgende verenigingen doen mee: Apollo’69, Dauwendaele, FC de Westhoek, ’s-Heer Arendskerke, De Jonge Spartaan, Luctor Heinkenszand, Oostkapelle, Marjola Girls, NSVV, SKNWK, Sporting 70, Vogelwaarde, FC Welberg, Wolfaartsdijk en VV Kloetinge zelf.

Groei

Het toernooi begint om 9.30 uur. De laatste wedstrijden eindigen rond 16.30 uur. De meidenafdeling van VV Kloetinge is de laatste jaren flink gegroeid. Komend seizoen doen negen teams mee aan de verschillende competities.

Bekerfinale

Een van die teams is Kloetinge MO19-2. Het elftal slaagde er onlangs in de bekerfinale te winnen. De meiden waren in de finale te sterk voor OJC Rosmalen MO19-1. Na een 0-1-achterstand maakte Fleur Vogelaar laat in de tweede helft de 1-1. Met nog een kwartier op de klok werd het 1-2 voor Rosmalen waarna Hieke Matthijsse vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde. Kloetinge was uiteindelijk de sterkste in de penaltyreeks.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief