pizza
pizza

Goes organiseert een woonevenement voor starters

GOES - Starters die op zoek zijn naar een woning zijn donderdag 3 oktober welkom op een woonevent in het stadhuis op de Grote Markt.


De gemeente organiseert het speciaal voor hen. Tijdens een pizzakwartier kunnen ze met het gemeentebestuur in gesprek over de woningmarkt. “Goes heeft jongeren ontzettend veel te bieden, maar ik hoor graag hoe dit nog beter kan op het gebied van wonen”, zegt wethouder Derk Alssema.

Vragen

Onder het genot van een pizzapunt kunnen jongeren enkele vragen beantwoorden over wonen en met elkaar in gesprek gaan. Het pizzakwartier begint om 17.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur. Deelnemers maken kans op een weekend in een tiny house en andere prijzen.

Naast het pizzakwartier is er meer te doen in het stadhuis. De gemeente, makelaars, hypotheekadviseurs, verhuurders en RWS partner in wonen geven informatie over de mogelijkheden. Het woonevent duurt van 16.00 uur tot 20.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief