Foto: Hans Colijn

Vraagtekens SGP/ChristenUnie bij extra geld voor 't Beest

GOES - De fractie van de SGP/ChristenUnie heeft twijfels over de extra subsidie van 25.000 euro voor ‘t Beest.


Het podium moet, als het aan het college van burgemeester en wethouders in de gemeente Goes ligt, voortaan drie ton per jaar krijgen. Het extra geld is nodig om installaties te vervangen en extra activiteiten voor nieuwe doelgroepen te organiseren. De gemeente wil ook dat er prestatieafspraken komen.

Normaal

De SGP/ChristenUnie vindt dat laatste ‘normaal’ en denkt dat dat ook moet zonder extra subsidie. De fractie vraagt aan het college verder om een overzicht van de installaties die moeten worden aangeschaft en waarom deze niet zijn meegenomen in de verbouwing van een paar jaar geleden. “We moeten kritisch zijn op de besteding van publieke middelen en zijn er nog niet van overtuigd dat deze extra subsidie er bijvoorbeeld echt voor zorgt dat extra doelgroepen worden bereikt”, zeggen Johnny Lukasse en Jurian van der Ree.

Inkomsten 

Zij willen dat ‘t Beest zelf op zoek gaat naar mogelijkheden om extra inkomsten te genereren, bijvoorbeeld door de kaartjes of consumpties wat duurder te maken. “Dit wordt snel van tafel geveegd, maar moet volgens ons eerst serieus worden bekeken.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Constructeur / projectleider

Heinkenszand en Dirksland

Woningstoffeerder m/v

Goes

Allround Timmermannen

Poortvliet

Allround timmermannen

\'s-Gravenpolder

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief