Informatieavond over sloop en bouw van woningen in 's-Gravenpolder

‘s-GRAVENPOLDER - R&B Wonen wil zowel aan de Ambachtsstraat als Kerkhoekstraat in ‘s-Gravenpolder bestaande huurwoningen vervangen door een rijtje van drie aaneengesloten, levensloopbestendige woningen.


Daarnaast wil ze op termijn aan de Boomgaardstraat extra parkeergelegenheid realiseren. Door de sloop van twee huurwoningen ontstaat hiervoor ruimte.

Bestemmingsplan

Donderdagavond (10 oktober) organiseert R&B Wonen een informatieavond over de bouw van de woningen aan de Ambachtsstraat en Kerkhoekstraat. Tijdens deze avond licht de gemeente het ontwerp-bestemmingsplan kort toe. Dit bestemmingsplan maakt de ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk. Daarnaast geeft R&B Wonen een toelichting op de bouwprojecten.

Dorpshuis

De informatieavond begint om 19.00 uur en vindt plaats in Dorpshuis Ons Dorpsleven aan de Poelvoordestraat 3 in ’s-Gravenpolder.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief