Foto: Jeroen van Opstal

Nightrun Goes is slotstuk van tien jaar Stichting Jayden

GOES - De Nightrun Goes op vrijdag 25 oktober is het allerlaatste evenement van Stichting Jayden. Wie zich nog één keer wil inzetten voor dit goede doel kan zich inschrijven.


Het is de zesde editie van de Nightrun Goes, een funrun met veel licht- en geluidseffecten, een bijzonder parcours door de Goese binnenstad en optredens van artiesten.

Wandelaars

Zowel hardlopers als wandelaars kunnen meedoen. Het parcours is zes kilometer lang en begint en eindigt op de Grote Markt in Goes. Volwassenen en kinderen ouder dan twaalf jaar betalen vijftien euro, deelname voor jongens en meiden tot en met twaalf jaar kost vijf euro.

Stoppen

De opbrengst gaat in zijn geheel naar Stichting Jayden, die strijdt tegen neuroblastoom kinderkanker. De stichting heeft eerder dit jaar aangegeven te stoppen. Het is een initiatief van Rob en Jolanda Faase uit Goes, die hun zoontje Jayden op jonge leeftijd verloren als gevolg van neuroblastoom kinderkanker.

Marathon

De stichting heeft de afgelopen tien jaar met evenementen als de spinningmarathon Biking for Bikkel, Racoon and Friends, de Zeeuwse Obstaclerun en de Nightrun Goes meer dan een miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar de ziekte.

Op 20 november, de dag dat Jayden dertien jaar zou zijn geworden, draagt Stichting Jayden het stokje over aan Villa Joep, een landelijke organisatie die doorgaat met de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.

Inschrijven voor de Nightrun Goes kan via de website www.stichtingjayden.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>