Sandy Thiel heeft een vestiging van Bodytec geopend in Goes.
Sandy Thiel heeft een vestiging van Bodytec geopend in Goes.

Slim & Beautiful opent Bodytec-vestiging in Goes

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

GOES – Door het succes van de krachtige full body Bodytec workout in Middelburg heeft Afslank- en Beweegstudio Slim & Beautiful besloten een tweede Bodytec-vestiging te openen in het Kolveniershof in Goes. De methode is geschikt voor iedereen die weinig tijd heeft en een effectieve manier van sporten zoekt. Door middel van 'Elektro Musculaire Spier Stimulatie' (EMS) train je in twintig minuten acht spiergroepen tegelijk.

DOOR JESSICA ROVERS

Eigenaresse Sandy Thiel legt uit dat hierin ook het geheim van het succes schuilt. "Normaliter train je de spiergroepen achter elkaar, wat resulteert tot lange trainingen meerdere keren per week. Twintig minuten Bodytec staat gelijk aan drie uur in de sportschool." Ze is blij met de nieuwe locatie. "Wij zijn de enige die Bodytec aanbieden in Zeeland en hebben ook veel klanten in en rond Goes. We zitten hier midden in het centrum en nog voor de opening is er al veel belangstelling. De gemeente heeft ons zelfs benaderd om op het gemeentehuis te komen vertellen over Bodytec. Hierdoor werd ik nog enthousiaster dan ik al was. Wethouder Derk Alssema doet ook de officiële opening en ik vond het heel leuk om te horen dat hij blij is met de komst van een nieuw sportconcept in zijn gemeente."

Persoonlijk
Tijdens de Bodytec-training worden de sporters begeleid door een personal trainer. "Er wordt bij ons altijd getraind volgens de DIN-norm, waarmee kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Al onze personal trainers zijn gecertificeerd en volgen constant bijscholing. Door deze persoonlijke werkwijze is Bodytec ook geschikt voor mensen met klachten. Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, omdat je ook altijd op afspraak traint. Voordat de klanten komen, worden de behoeften doorgenomen zodat onze trainers altijd voorbereid zijn op het persoonlijke doel van de klanten."

Werking
Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal geleidend materiaal. Daaroverheen draag je een trainingsvest met banden voor de arm-, been- en bilspieren. Tijdens de training worden de spieren door lichaamseigen impulsen gestimuleerd. "Zo traint iedereen op zijn eigen beste niveau. Wij vinden dat optimale resultaten en persoonlijke aandacht heel belangrijk zijn en niet los van elkaar gezien kunnen worden."

Toegankelijk
Volgens Sandy is Bodytec zo succesvol, omdat het voor een grote groep mensen toegankelijk is. "Van jong tot oud en voor mensen met klachten tot sporters op hoog niveau. Daarbovenop komt nog het feit dat de gewrichten bijna volledig worden ontlast tijdens de training. Het mooiste vind ik de verbluffende resultaten die met deze methode te boeken zijn. Bodytec training is een efficiënte manier van trainen voor een beter figuur en een sterker lichaam."

Tijdens de opening op vrijdag 1 november krijgen de eerste twintig aanmeldingen een goed gevulde goodiebag. Iedereen is welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur om een kijkje te komen nemen en een verkorte proefles te volgen.

BodyTec Goes, Kolveniershof 15, tel. 0113-785939 www.bodyteczeeland.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief