Hairpoint Goes is een gezellige en professionele kapsalon.
Hairpoint Goes is een gezellige en professionele kapsalon.

Op de werkvloer bij Hairpoint Goes

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

GOES - Welke coupe u ook leuk vindt, bij kapsalon Hairpoint Goes loopt u mooi gekapt en prettig geholpen de salon weer uit. Iedereen is welkom bij deze gezellige en trendy kapsalon.

Het vriendelijke team van Hairpoint Goes blijft door de regelmatige cursussen en bezoeken aan beurzen in binnen- en buitenland op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de kapperswereld. Of het nu gaat over modieuze kleuren, nieuwe kniptechnieken of verzorgende producten, de kapsters weten wat er speelt in hun branche. "Qua mode mag op dit moment alles", vertelt allround haarstyliste Maartje van Hairpoint Goes. Zij werkt al sinds haar negentiende bij deze salon en neemt Hairpoint Goes vanaf 1 januari over van de huidige eigenaren. "Het wordt mijn eerste eigen zaak, dus dat is heel spannend en een mooie uitdaging!"

Advies

Dat op het gebied van trends alles mag betekent dat de fantasie de vrije hand krijgt. Kunt u door al die mogelijkheden juist niet meer kiezen, dan staan de kapsters van Hairpoint Goes met raad en daad voor u klaar. "Het is mooi als mensen advies vragen", vindt Maartje. "Het betekent dat ze je vertrouwen." Zo wordt u geholpen aan een mooie look die past bij bijvoorbeeld uw huidtype, kleur ogen, gezichtsvorm en persoonlijke smaak.

Uitdaging

Dames, heren en ook kinderen zijn welkom. "Mensen kunnen een afspraak maken, maar ook spontaan binnenlopen. Dat is het fijne aan onze locatie in de binnenstad, dat je nog een boodschap kunt doen als we je niet meteen kunnen helpen." De salon heeft twee ingangen en aan beide kanten is er dichtbij parkeergelegenheid.
Hairpoint Goes is sinds april 2015 te vinden aan de Kreukelmarkt. Leidinggevende Maartje staat samen met nog een allround haarstyliste voor u klaar. Ze zijn op zoek naar twee enthousiaste collega's; een derdejaars leerling(e) en een allround haarstyliste. Mail voor meer informatie naar hairpoint-goes@hotmail.com of bel: 0113-212003.

Olaplex

"We zijn één van de weinige salons in de regio die werken met het unieke product Olaplex, een begrip in de kapperswereld. We zijn zelfs volledig gecertificeerd om met Olaplex te werken. Doordat we ons blijven ontwikkelen heb je hier veel uitdaging."

Kapsalon Hairpoint Goes - Kreukelmarkt 41 - 4461 HW Goes



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief