Afbeelding

Multimate wordt omgebouwd naar Hubo

Door: Joke Ossewaarde Bedrijvig Nieuws

SEROOSKERKE - Ook in Zeeland worden de Multimate vestigingen omgebouwd naar Hubo, één daarvan is Multimate Serooskerke. Donderdag 14 november opent zij de deuren als Hubo XL Serooskerke. Hubo is een nieuwe weg ingeslagen waarbij het vertrouwde van Multimate blijft en de buitendienst nog beter tot zijn recht komt, een totaaloplossing voor iedereen.

Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal. Dit is omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen. "Hubo doet meer dan alleen producten verkopen. Meten, maken en monteren aan huis is 1 van de 9 pijlers uit die garantie. Wij nemen desgewenst de klus uit handen", volgens Jacob Passenier.

Toegevoegde waarde

'Hubo helpt' heeft in zich dat Hubo er is om iedereen te helpen, zowel voor de beginner, de zelfstandige als de ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staat centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en uiteraard alles op maat. Met de belofte 'Hubo helpt' richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst.

Waarom wordt Multimate Hubo?

Om de eenvoudige reden dat achter de schermen hard is gewerkt aan een totaal nieuw en fris concept, waarbij de naam Hubo landelijk en Europees gezien bekender is. Eind 2020 zullen alle Multimate bouwmarkten zijn omgebouwd naar Hubo. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt in winkelgrootte, namelijk Hubo basis (Hubo city), middel (Hubo) en groot (Hubo XL), welke nu in Serooskerke is gevestigd. Multimate en Hubo, zijn al 3 jaar onderdeel van DGN retail. Met zo'n 150 winkels vormen zij een belangrijk onderdeel van Euretco/Ek, één van de grootste retailservice-organisatie in Europa, die samenwerkt met zo'n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen (Decorette), mode, sport (Intersport), doe-het-zelf en media. "We hebben de laatste weken hard gewerkt om de puntjes op de i te kunnen zetten waarbij ook alle verlichting in de bouwmarkt is omgezet naar led. Veel werk, maar in onze ogen een prachtig resultaat, we zijn daarom ook supertrots", aldus Jacob Passenier. Deze week is het vanaf donderdag tot en met zaterdag dan ook volop feest in de bouwmarkt in Serooskerke.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief