Foto: Yasmin Hargreaves

Deuren van Albert Heijn aan Westerschans zijn geopend

GOES - De deuren van de Albert Heijn aan de Westerschans in Goes zijn woensdag open gegaan.


Het is de honderdste winkel van de kruidenier volgens het nieuwe concept. In het kader van een grote vernieuwingscampagne worden er momenteel drie Albert Heijn’s per week omgebouwd.

Zelfscannen

In de zaak in Goes is een groot aantal zelfscankassa’s en het assortiment aan groente, fruit, brood, banket en kant-en-klaarmaaltijden is ruim. In de zaak in Goes werken 120 medewerkers. Je kunt bijvoorbeeld zelf vers sinaasappelsap tappen, maar ook allerlei soorten hagelslag, pinda’s en noten in elke gewenste hoeveelheid scheppen.

Grillen

Ook worden in de winkel kippenvleugels, grillworst en gehaktballetjes gegrild. “Er was veel belangstelling voor de opening. Het leek wel of heel Goes onze winkel wilde zien”, zegt supermarktmanager Sandra te Wieske. “De eerste reacties zijn erg positief.” De supermarkt is elke dag geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur. 

  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>