poel-goes-a58-photographics
poel-goes-a58-photographics

Goes blijft het op economisch gebied uitermate goed doen

GOES - De gemeente Goes blijft het economisch goed doen. Ze staat op de tiende plaats van de best economisch presterende gemeenten.


Bureau Louter heeft alle gemeenten onderzocht. In het onderzoek stond Goes vorig jaar en het jaar daarvoor ook al op de tiende plek. Vorig jaar moest ze echter genoegen nemen met een 7,86. Dit keer krijgt ze een 7,9.

Kantoren

Het succes is vooral te danken aan de kantoren en bedrijven, onder meer op bedrijventerrein De Poel, en de centrumfunctie die Goes heeft op het gebied van zorg, onderwijs en de detailhandel. “Goes is een stad van en voor ondernemers. We dragen dit altijd graag en vol trots uit. Ik vind het fantastisch dat het ook wordt bevestigd door deze mooie positie”, zegt wethouder Derk Alssema van de gemeente Goes.

Demografie

Bureau Louter meet de prestaties van de gemeenten aan de hand van criteria zoals de economie, demografie en werkloosheid en bijstand. Het bureau zet de prestaties af tegen het aantal inwoners.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>