CDA is vernielingen op sportpark Het Schenge zat
Foto: CDA Goes

CDA is vernielingen op sportpark Het Schenge zat

GOES - Het CDA in Goes wil dat er meer toezicht komt op sportpark Het Schenge, vooral ‘s avonds na tienen.


Gemeenteraadslid Patrick Simpelaar zegt dit naar aanleiding van een aantal recente vernielingen en vandalisme op het sportpark.

De verenigingen, de gemeente, jeugdwerk en de politie werken al samen, maar het vandalisme lijkt er niet minder op te worden.

Accommodaties

Het CDA wil het open karakter van het park behouden, maar ook de accommodaties van de verenigingen zo goed mogelijk beschermen. Simpelaar vraagt hoe vaak er zaken worden vernield, of verenigingen gebruik kunnen maken van een schadefonds voor vernielingen en hoe vaak een bijdrage is aangevraagd.

Politie

De christendemocraat zou graag zien dat er camera’s op Het Schenge komen. Ook hoopt hij dat er weer een buurtpreventieteam of ander gelijksoortig initiatief in de Goese Polder wordt opgericht en wil dat er sowieso meer wordt gesurveilleerd na 22.00 uur. Simpelaar vraagt verder welke rol de politie kan spelen.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>