Foto: Jeroen van Opstal

Modelbouwshow in Zeelandhallen toe aan 28e editie

GOES - De Modelbouwshow in de Zeelandhallen in Goes vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 februari.


Het is de 28e editie van het modelbouwfeest. De show is de grootste van de Benelux. Thema dit keer is papier- en kartonmodelbouw.

Vorig jaar kwamen ruim 10.000 mensen af op de Modelbouwshow. Ook in 2020 strekt de show zich uit over de drie hallen van het complex aan de Da Vinciweg, bij elkaar goed voor 15.000 vierkante meter beursvloer.

Mix

Traditiegetrouw is de beurs een mix van hobbyisten en importeurs en handelaren in modellen, gereedschappen en accessoires voor modelbouwers. Er zijn elk jaar rond de 850 deelnemers. Tot de vaste ingrediënten behoren een bassin voor modelboten en een racebaan van Carrera. Ook is er een Thomas de Trein-spoor waarop kinderen mee mogen rijden.

Bouwstenen

De derde hal is opnieuw in handen van Lego-bouwers. Zij laten zien wat er allemaal mogelijk is met de bouwstenen en jonge bezoekers kunnen ook zelf aan de slag.

Kaarten zijn al in de verkoop gegaan via www.modelbouwshow.nl. Volwassenen betalen elf euro, kinderen tussen de drie en twaalf jaar vijf euro. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>