VV Goes zaterdag.
VV Goes zaterdag. Foto: René van de Vliet

Goes 1 zaterdag en zondag in de punten

GOES - Afgelopen weekend weer een vol programma bij VV Goes bij zowel de jeugd als de senioren.

VV Goes zaterdag moest olv trainer Huseyin Dogan en leider Niek Boogert afgelopen zaterdag afreizen naar Middelburg voor een wedstrijd tegen de plaatselijke FC Dauwendaele. De thuisploeg kwam voor de rust iedere keer op voorsprong maar iedere keer was het VV GOES die de stand gelijk wist te maken. Kadar Abdullah was verantwoordelijk voor de 1-1 en Arsham Haghayegh wist de 2-2 op het bord te zetten.

Een stand die voor beide ploegen slechts 1 punt op zou leveren. VV Goes wist de 2e helft met een eindstand van 2-3 toch de 3 punten mee naar Goes te kunnen nemen. De winnende treffer werd gescoord door Soufian Azzagari. Niet de doelpuntenmakers maar speler Abu Khalif werd door de eigen spelers verkozen tot "Man off the Match". Volgende week staat de topper tegen Luctor Heinkenszand op het programma.

Om 18.00 uur mocht VV Goes zondag aantreden tegen VVOG uit Harderwijk. Na 2 gewonnen uitwedstrijden was het weer eens tijd voor een thuis overwinning.

De thuisploeg begon voortvarend aan de wedstrijd en het beeld van de wedstrijd was al snel duidelijk. VVOG was gekomen voor een punt was zij gingen met z'n allen verdedigen en lieten VV Goes lekker de bal rond spelen. In de 1e helft lukt het niet om het verdedigende blok van VVOG te slopen. Dat lukt gelukkig wel in de 2e helft van de wedstrijd. Daniel Wissel opende de score na een geweldig hakballetje van Mart de Kroo. Daarna was het 2x Steve Schalkwijk die op zijn verjaardag de marge naar 3-0 winst wist te brengen. Daarmee nestelt de topschutter van VV Goes zich bovenaan de topscorerslijst in Zeeland en de 3e divisie.

Volgende week heeft VV Goes zondag geen competitie verplichtingen. Is een mooie gelegendheid om het VV Goes zaterdag team aan te komen moedigen.

Mocht u de wedstrijden niet live kunnen bezoeken dan kunt u de wedstrijden live volgen via Social Media. VV Goes is te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.