Foto: Marijana Pajovic

Rabobank-directeur opvolger Loes Meeuwisse bij Goes Marketing

GOES - Directeur Frank Capel van de Rabobank Oosterschelde is de nieuwe voorzitter van de stichting Goes Marketing.


Hij volgt de Goese wethouder Loes Meeuwisse op, die woensdag 18 december als burgemeester van de gemeente Noord-Beveland wordt geïnstalleerd. Capel is sinds juni van dit jaar directeur van de Rabobank Oosterschelde.

Basis

De bank maakt sinds het begin van de stichting in 2012 deel uit van het algemeen bestuur waarin allerlei partijen zijn vertegenwoordigd. Capel is deze zomer ook toegetreden tot het bestuur van Goes Marketing. “Met een professioneel bureau, bestuur en het activiteitenplan tot 2022 ligt er een goede basis om Goes nog meer en beter op de kaart te zetten”, zegt hij.

Leeuwendeel

Het college van burgemeester en wethouders wilde niet opnieuw een collegelid benoemen in het bestuur. De gemeente Goes verstrekt met ruim drie ton het leeuwendeel van de subsidie en wil daarom meer afstand nemen. Een onderzoeksbureau heeft dat vorig jaar in een evaluatie ook geadviseerd. In het rapport staat dat ‘de stichting soms ook nee moet kunnen zeggen’ tegen de gemeente.

Evenementen

Goes Marketing wil met artikelen, brochures, campagnes en evenementen de naamsbekendheid van Goes als woon- en werkstad vergroten.  


 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>