De dj's die gaan lopen zijn (vlnr) Frank van der Lende, Eva Koreman, Mark van der Molen, Jorien Renkema, Herman Hofman en Sander Hoogendoorn.
De dj's die gaan lopen zijn (vlnr) Frank van der Lende, Eva Koreman, Mark van der Molen, Jorien Renkema, Herman Hofman en Sander Hoogendoorn. Foto: NPO 3FM

Goese scholen in actie voor Serious Request

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - Leerlingen van zowel het Pontes Goese Lyceum als het Ostrea Lyceum komen deze week in actie voor Serious Request The Lifeline.

Op het Ostrea Lyceum zijn al weken acties voor het goede doel, net als op Pontes Goese Lyceum. Op de laatste school hebben leerlingen bijvoorbeeld flessen voor statiegeld ingezameld, auto’s gewassen en is volgende week dinsdag in het gebouw aan de Oranjeweg bijvoorbeeld een bingo van 16.00 uur tot 17.30 uur, georganiseerd door leerlingen uit het tweede schooljaar.

Spijkerbroek

Jongens en meiden van het Ostrea Lyceum hebben zich per seconde laten sponsoren tijdens een wedstrijd spijkerbroekhangen en hebben plannen om woensdag op de Grote Markt actie te voeren.

Racoon

Tussen 12.00 uur en 14.00 uur is daar de kick-off van de actie. De DJ’s worden voorgesteld, er wordt live radio gemaakt en er zijn optredens van The Overslept, Racoon en The Bear’s Den. In het kader van de actie lopen zes DJ’s van 3FM tussen 18 en 24 december van Goes naar Groningen. Onderweg doen ze verslag van acties in het land, draaien ze plaatjes voor geld en vertellen ze over het doel van de actie: hulp aan slachtoffers van mensenhandel.

Meer informatie is te vinden op https://www.npo3fm.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief