Afbeelding
Foto: HVZeeland

Gewonde bij auto-ongeluk in Wilhelminadorp

Door: Vera de Geus 112 Meldingen

WILHELMINADORP - Bij een eenzijdig ongeluk in Wilhelminadorp is maandagmorgen minstens een persoon gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur op de Wilhelminapolderweg.

De bestuurder van een personenauto verloor door nog onbekende oorzaak in een bocht de controle over zijn voertuig. Hierdoor botste het voertuig tegen enkele verkeersborden en tegen een boom. Het voertuig kwam midden op de weg tot stilstand. Een ambulanceteam werd met spoed opgeroepen om zich te ontfermen over de inzittende(n). Ten minste één persoon is door het medisch personeel behandeld. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend. Het beschadigde voertuig is weggetakeld. 

De politie liet maandag in de loop van de ochtend weten dat het gaat om een 40-jarige man uit Kortgene. Hij vloog uit de bocht en bleek onder invloed van drugs te zijn. De GGD-arts heeft bloed afgenomen zodat dit op drugs onderzocht kan worden."Hij gaf toe dat hij een joint had gerookt. De speekseltest was positief", aldus de politie. "Aan het bureau verklaarde hij dat hij in de afgelopen 48 uur twee keer een joint had gerookt. Hij voelde zich nog wel in staat om een auto te besturen. Hij heeft van de politie een rijverbod voor 24 uur gehad."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief