Patrick van den Beemt wordt de nieuwe directeur van GR de Bevelanden.
Patrick van den Beemt wordt de nieuwe directeur van GR de Bevelanden.

Patrick van den Beemt per 1 februari directeur GR de Bevelanden

Door: Britta Janssen Actueel

GOES - Patrick van den Beemt is per 1 februari de nieuwe directeur van Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden. Dit is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal en voert taken op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg (WIZ), ICT & Informatievoorziening en Personeel & Organisatie uit.

De 45-jarige Van den Beemt volgt Frans Marquinie op, die vijf jaar directeur was. Van den Beemt is momenteel werkzaam bij de Raad van Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming, in de functie van algemeen directeur/secretaris. 'We zijn blij met de komst van Patrick van den Beemt als directeur en verwachten dat hij door samenwerking GR de Bevelanden met visie en bevlogenheid robuuster maakt en nog steviger op de kaart gaat zetten', aldus Margo Mulder, voorzitter van GR de Bevelanden en burgemeester van Goes.

Van den Beemt laat weten blij te zijn met zijn benoeming. 'Ik zie GR de Bevelanden als een succesverhaal van verlengd lokaal bestuur, waarbij het belangrijk is om in samenwerking met elkaar door te bouwen aan een solide organisatie die klaar is voor de toekomst.'


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief