bluesfestival-kwadendamme-large
bluesfestival-kwadendamme-large

Kaarten Bluesfestival Kwadendamme vliegen de deur uit

Door: Eugene de Kok Cultuur

KWADENDAMME - De voorverkoop voor het Bluesfestival Kwadendamme gaat als een speer.

De verkoop van tickets voor het festival in mei is in nieuwjaarsnacht van start gegaan. Een paar uur later waren alle zaterdagkaarten via internet uitverkocht en waren er nog maar zo’n honderd combitickets te koop. In de Attent-supermarkt in Kwadendamme en bij ‘s Lands Welvaren zijn nog enkele zaterdagkaarten en combitickets te koop. Op het terrein in Kwadendamme is plek voor 1200 bluesliefhebbers. 

Bands

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei vindt de 28e editie van het bluesfestival plaats. Er komen maar liefst drie Amerikaanse bands naar Kwadendamme: Mr. Sipp, RUF Bluescaravan met Jeremiah Johnson, Whitney Shah en Ryan Perry en de Malone Sibun Band.

Verder brengt de Aiden Pryor Band uit Engeland een eerbetoon aan de legendarische bluesgitarist Rory Gallagher. Verder zijn The Blue Stompers Jump Review uit Spanje, het Duitse BB & The Blues Shacks, de Kroatische Vanja Sky en Awek Blues en Philippe Menard uit Frankrijk vastgelegd. Uit Nederland komen The Hoochies en The Juke Joints, de band van mede-organisator Peter Kempe.  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief