Advocaten Erna Graafmans, Philip van Kampen en Ilona Anthonise-Gieling (vlnr) staan voor u klaar.
Advocaten Erna Graafmans, Philip van Kampen en Ilona Anthonise-Gieling (vlnr) staan voor u klaar. Foto: THEO Art & Photo

Servus Advocatuur & Mediation is hét kantoor voor familierecht

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

GOES - De advocaten van Servus Advocatuur & Mediation in Goes zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht. Zij staan u op professionele en prettige wijze bij om uw belangen te behartigen. Omdat niet iedereen dagelijks een advocatenkantoor bezoekt, heeft Servus een gratis inloopspreekuur. "Dat wordt zo goed bezocht dat we denken aan uitbreiding", vertelt advocaat Philip van Kampen. "Mensen kunnen vrijblijvend binnenstappen en in een ongedwongen sfeer hun vragen voorleggen."

De drie advocaten van Servus Advocatuur & Mediation - naast Philip van Kampen zijn dit Erna Graafmans en Ilona Anthonise-Gieling - hebben jarenlange ervaring in hun vak. Ze werken het meest met personen- en familierecht, maar zijn ook gespecialiseerd in erfrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. 

Specialisatie

Servus Advocatuur & Mediation vindt specialisatie in bepaalde rechtsgebieden belangrijk. "Wanneer je iets vaker doet, raak je er meer bedreven in. Daardoor kunnen wij cliënten beter bijstaan", legt Van Kampen uit. "Wij kennen drie manieren van werken aan een scheiding. De eerste is via overleg, ieder bijgestaan door een eigen advocaat. De tweede is via mediation. Bij de derde manier moet de rechter de knoop doorhakken."

Voorkomen

De advocaten van Servus Advocatuur & Mediation vinden het bij het afhandelen van scheidingen heel belangrijk om conflicten te voorkomen. Hierop zijn mediation en overlegscheiden gericht. De scheidende partijen maken, begeleid door een advocaat of mediator, afspraken zodat de kostbare en tijdrovende gang naar de rechter niet nodig is. "We stellen, naast de belangen van de cliënten, ook die van hun kinderen of onderneming, centraal. Waar nodig werken we graag samen met andere professionals, zoals accountants, notarissen, hypotheekadviseurs en psychologen."

Echtscheidingsbemiddelaar

De drie advocaten volgen ook regelmatig trainingen. "Als echtscheidingsbemiddelaar bijvoorbeeld moet je het naadje van de kous weten over het familierecht, de gevolgen voor pensioen, belastingen en verzekeringen én je hebt een rol in de manier waarop de partijen met elkaar omgaan. Je zit met twee mensen aan tafel, maar vaak zijn ook ouders of een nieuwe relatie betrokken bij de scheiding. Bij de trainingen is hier oog voor."  

Eerlijk

Erna Graafmans, Ilona Anthonise-Gieling en Philip van Kampen staan hun cliënten graag op een prettige en persoonlijke manier bij. "Wij geven onze eerlijke mening over de mogelijkheden en de risico's van de zaak. Bij het inloopspreekuur kunnen mensen kijken of ze een klik hebben met een van ons."
Het inloopspreekuur is iedere maandag te bezoeken tussen 10.00 en 12.00 uur.

Servus Advocatuur & Mediation - Fruitlaan 4E - 4462 EP Goes - tel: 0113-34 86 26 - mail: info@servusadvocatuur.nl - www.servusadvocatuur.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief