Man (37) uit Lewedorpe aangehouden voor mishandeling met mes

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

LEWEDORPE - Een 37-jarige man uit Lewedorpe is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. Hij zou in een huis in Hoek een man mishandeld hebben met een mes. 

Rond 00.45 uur meldde een inwoner van de Marijkestraat in Hoek dat hij in zijn huis mishandeld is door een man met een mes. Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen daar het slachtoffer aan. De man verklaarde dat de dader ineens binnen in de woning stond en stekende bewegingen maakte. Het slachtoffer wist zelf de man uit de woning te krijgen. Eenmaal buiten ontstond er een worsteling tussen de mannen. Het slachtoffer wist te ontkomen, waarna de belager er vandoor ging. 

De identiteit van de aanvaller was bekend bij de politie. Daarop zijn ze naar zijn woning in Lewedorp gegaan. De 37-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Hij wordt vandaag gehoord. Het slachtoffer neemt voor zijn verwondingen contact op met een arts. Het is niet duidelijk of hij daadwerkelijk geraakt is met het mes. De mogelijke aanleiding voor dit feit ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief