Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Man (28) wenst agenten en handhavers ziektes toe tijdens aanhouding

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - Een 28-jarige man uit Kortgene is afgelopen nacht aangehouden. Hij voldeed niet aan een bevel om de Oude Vismarkt in Goes te verlaten. Daarnaast heeft hij ook agenten en handhavers beledigd. 

In de nacht van vrijdag op zaterdag kregen agenten een melding dat er een vechtpartij gaande was op de Oude Vismarkt in Goes. Toen zij ter plaatse kwamen met de handhavers was de vechtpartij al klaar. De namen van mogelijke betrokkenen werden genoteerd. Iedereen werd naar huis gestuurd. 

Eén van de aanwezigen bleef echter staan en uitte dreigende taal. Hij is gevorderd om de stad te verlaten. Hiertoe maakte de man uit Kortgene wel aanstalten, maar hij bleef terugkomen. Toen hij tegen het kozijn van een pand aan de Lombardstraat aan trapte besloten de agenten om de man aan te houden. Tijdens zijn aanhouding was de man nog altijd agressief. Hij beledigde agenten en handhavers door hen allerlei ziektes toe te wensen. De hulpverleners gaan aangifte doen. De man wordt vandaag gehoord en zit nog vast. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief