9, 6 en 3 jaar cel voor overvallers Regiobank Goes
De overval op de Regiobank dateert van 19 maart vorig jaar.
De overval op de Regiobank dateert van 19 maart vorig jaar. (Archieffoto: HV Zeeland)

9, 6 en 3 jaar cel voor overvallers Regiobank Goes

GOES - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag uiteenlopende straffen geëist voor de drie mannen die op 19 maart vorig jaar de Regiobank op de hoek van de Voorstad en de Kamperfoeliestraat in Goes overvielen. Dat meldt een woordvoerder van het OM. 


Bij de overval, die op klaarlichte dag plaatsvond, werd een onbekend geldbedrag buit gemaakt. Een medewerker van de bank werd door de daders mishandeld. Onmiddellijk na de overval werd door de politie gezocht naar de daders. Bij een tankstation in Steenbergen konden ze ongeveer een uur later worden aangehouden. 

De hoogste eis, negen jaar met aftrek van voorarrest, is voor een 32-jarige man uit Vlissingen. Hij wordt behalve van de overval in Goes, ook verdacht van de overval op een afhaalrestaurant in Middelburg en een woning. 

Een 19-jarige man uit Middelburg hoorde zes jaar cel tegen zich eisen, eveneens voor de bankoverval en de overval op het restaurant. Een 26-jarige man uit Rotterdam moet, als het aan het OM ligt, drie jaar de cel in vanwege zijn aandeel in de overval op de Regiobank. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Kraanmachinist

’s-Heer Abtskerke

Machine operator

Ritthem

Personen voor het coronavrij houden van de contactpunten in de lijnbussen

Goes • Middelburg • Zierikzee • Terneuzen

Meerdere vacatures

Goes

Montageteam

Kapelle