Stichting Specsavers Steunt steunt speeltuin 'de vluchtheuvel' uit Nieuwdorp met een waardecheque; bestuurslid Sam van Gurp neemt de cheque in ontvangst van Diana van Bavel en Wouter de Groot
Stichting Specsavers Steunt steunt speeltuin 'de vluchtheuvel' uit Nieuwdorp met een waardecheque; bestuurslid Sam van Gurp neemt de cheque in ontvangst van Diana van Bavel en Wouter de Groot (Foto: Marcelle Davidse)

Specsavers steunt speeltuin De Vluchheuvel in Nieuwdorp

NIEUWDORP - Specsavers Goes heeft een cheque van 900 euro overhandigd aan speeltuin De Vluchtheuvel in Nieuwdorp.


Het is voor de tiende keer dat er in de winkel in de Ganzepoortstraat geld wordt gespaard voor een goed doel. “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt”, zegt retailpartner Wouter de Groot van Specsavers Goes. “Wij vinden het ontzettend fijn om dat te doen. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

Miljoen

De donatie loopt via de stichting Specsavers Steunt, die sinds 2010 bestaat. Sinds de start is in Nederland al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1500 doelen gedoneerd. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>