Afbeelding

Motorini in Kruiningen viert de lente

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - De eerste voorjaarsshow van Motorini in Kruiningen was een succes en dus komt er een vervolg. Op zaterdag 21 maart viert de motorzaak met onder meer demonstraties, acties en proefritten de start van de lente. Want daarmee is het weer tijd voor mooie ritten in de zon.

De voorjaarsshow is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en iedereen is welkom. Doorgewinterde motorliefhebbers kunnen een mooie collectie gebruikte motorfietsen en nieuwe accessoires bekijken en uitproberen, en voor wie nog nooit op een motor gezeten heeft, is de voorjaarsshow een ideale kennismaking met de wereld van de gemotoriseerde tweewielers en quads. In een gezellige, ontspannen sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje is er van alles te zien en te doen en het enthousiaste team van Motorini staat klaar om bezoekers te woord te staan.

Uitgebreid

"Vorig jaar hielden we voor het eerst een voorjaarsshow, want het leek ons leuk om de start van de lente te vieren", vertelt Jan-Willem Smallegange, verkoper bij Motorini. "We vonden het wel spannend hoe het zou uitpakken, maar het was een geslaagde dag. "De show is goed bezocht, door jong en oud, ook door nieuwe mensen, en de sfeer was goed."

De opzet van de tweede editie is grotendeels hetzelfde: de bezoekers zoveel mogelijk laten zien en laten testen. Het programma is zelfs uitgebreid, met meer proefritten en en een groter aanbod elektrisch rijden.
"Zo biedt rijschool Hoogesteger uit Yerseke gratis proeflessen aan op de motor en voor de jeugd vanaf vijftien jaar ook scooterritten. Ook kun je proefrijden op een elektrische scooter."

Dit jaar hoopt het Motorini-team ook een testbank te presenteren bij de voorjaarsshow. "Hierop kun je de pk's van je motor testen. Niet iedereen weet hoeveel zijn motor er heeft. Zo'n test geeft natuurlijk ook wat herrie en dat vinden motorliefhebbers ook gaaf."

Acties

Motorini is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van alle merken motoren, brommers, scooters en quads, zowel nieuw als gebruikt. Er zijn tijdens de show allerlei soorten voertuigen te bekijken. Zo stallen importeurs Sym en Kymco hun motorscooters uit. Ook is er een ruim aanbod aan accessoires, zoals helmen en motorkleding.

In de vernieuwde showroom van Motorini, nu ruimer en overzichtelijker, is een uitgebreide helmencollectie te zien. "We hebben meer dan honderd verschillende helmen, in allerlei soorten en kleuren. Als actie bieden we tijdens de voorjaarsshow een gratis kleurvizier aan. En er zijn nog een hoop meer aanbiedingen."

Motorini - Stationsweg 28 - 4461 PJ Kruiningen - tel. 0113-320014.
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief