Foto: Beeldenbank Laat Zeeland Zien / Ben Biondina

Inwoner gemeente Tholen overleden aan coronavirus

THOLEN - Een inwoner van de gemeente Tholen is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Dit is het eerste overlijden in Zeeland.


De Thoolse burgemeester Ger van de Velde- de Wilde ontving vrijdag het droevige bericht. "Ik wens de nabestaanden en betrokkenen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd." Om privacyredenen  doet de gemeente geen mededelingen over de leeftijd of woonplaats van het slachtoffer.

Oproep

Van de Velde doet nogmaals de oproep aan alle inwoners om naar elkaar om te zien en vooral kwetsbare inwoners niet uit het oog te verliezen. "Volg de opgelegde maatregelen en adviezen op, wees alert op uw gezondheid. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen. Samen staan we sterk." 

Nieuwe patiënten

In Zeeland zijn dertien nieuwe patiënten positief getest op het coronavirus, meldt GGD Zeeland vrijdag. Het betreft personen uit Aardenburg, Grijpskerke, Middelburg, Poortvliet, Sint-Annaland, Tholen, Veere, Vlissingen, Zierikzee en Zuiddorpe. Er zijn nu 50 bevestigde besmettingen in de provincie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>