Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Man beledigt agenten op politiebureau na vrijlating: opnieuw aangehouden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - De politie heeft gisteravond een snorfietser kort achtervolgt. De bestuurder was vermoedelijk onder invloed van alcohol. Daarnaast kreeg hij meerdere bekeuringen. Ook beledigde de 26-jarige man uit Goes agenten op het politiebureau. Dat meldt politieteam Oosterscheldebekken op Facebook. 

Iets voor middernacht zagen agenten een persoon op een snorfiets slingerend door de Nieuwstraat rijden zonder brandende verlichting. De politie wilde de bestuurder hier op attenderen, maar daar bleek hij geen zin in te hebben. Hij reed de agenten bijna van de fiets en ging er vandoor. 

De agenten wisten de man toch in te halen. Omdat de alcohollucht de agenten tegemoet kwam, hielden zij de bestuurder aan op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau is er bloed afgenomen en heeft de verdachte een verklaring afgelegd. Ook kreeg hij meerdere bekeuringen, onder andere voor het rijden zonder brandende verlichting. 

Na afhandeling mocht de verdachte het politiebureau verlaten. Echter vond hij het bij het verlaten nodig om agenten zodanig te beledigen dat hij weer werd aangehouden. Daardoor moet hij langer blijven zitten en opnieuw een verklaring afleggen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief