Foto: Delta

Internetprovider Delta verdubbelt uploadsnelheid voor alle klanten

GOES - Internetprovider Delta verhoogt de uploadsnelheid via de kabel tot 125 mbps.


Tot nu toe was 45 mbps de maximale snelheid waarmee klanten data, zoals tekst, muziek, foto’s en filmpjes vanaf hun devices op internet kunnen zetten. Eind deze week merken alle klanten dat de snelheid is verhoogd. De verhoging van de uploadsnelheid is kosteloos.

Digitaal

De verhoging is mogelijk doordat Delta de afgelopen jaren op 15.000 plaatsen in Zeeland netwerkapparatuur heeft vernieuwd en volledig is overgestapt op digitale radio en televisie. Daardoor is er meer ruimte in het kabelnetwerk ontstaan. “Elk jaar groeit ons dataverbruik met veertig procent. Met deze netwerkvernieuwingen blijven we in deze behoefte voorzien”, zegt directeur Ludolf Rasterhoff. “We verwachten dat de komende jaren steeds meer mensen thuis gaan werken. Door het coronavirus komt dit in een stroomversnelling. Juist dan is een hoge uploadsnelheid belangrijk.”

Delta maakte eind 2018 al bekend dat ze de downloadsnelheid via de kabel verhoogde naar duizend mbps. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>