Foto: Roompot Projects

Roompot Vakanties neemt maatregelen, maar gaat niet helemaal dicht

GOES - Roompot Vakanties opent tot 1 juni 3500 kampeerplaatsen in Nederland niet. De plekken zouden vanaf vrijdag te huur zijn. 


Ze neemt de maatregelen in verband met de verspreiding van het coronavirus.

Alle gasten zijn geïnformeerd. Ze krijgen een voucher waarmee ze op een later moment kunnen komen.

Maatregelen

Het Goese bedrijf heeft daarnaast maatregelen genomen in het kader van de veilige afstand van anderhalve meter: er is een bovengrens aan het aantal gasten en Roompot zet voorlopig alleen vrijstaande woningen in de verhuur. Geschakelde woningen worden niet tegelijkertijd verhuurd.

De vakantieparken zijn open, maar de  centrale faciliteiten zoals zwembaden, restaurants en wellnessruimtem zijn dicht tot 1 juni. Recepties zijn wel open, net als eventuele supermarkten. In deze winkels neemt Roompot dezelfde maatregelen als ‘gewone’ supermarkten doen.

Rust

Roompot Vakanties blijft haar gasten bovendien informeren over de noodzakelijke maatregelen. “We kunnen zo toch tegemoet komen aan de vraag van die gasten die richting het park trekken, omdat ze er op afstand van anderen gezellig kunnen genieten van alle rust die ze in de stad of hun appartement niet vinden.” 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>