Anthoni Fierloos. FOTO TUIN VAN TROJE
Anthoni Fierloos. FOTO TUIN VAN TROJE Foto: Tuin van Troje

Een spannende tip voor de thuislezers

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - Nee, het is geen vakantie, maar doordat je vooral thuis moet blijven, is er meer tijd voor andere zaken, zoals het lezen van een goed boek. Boekhandelaar Anthoni Fierloos en zijn personeel van het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven de komende weken leestips. 'De macht van K.' van Jens Vern is de eerste.

"Thrillers zijn er in overvloed. Des te fijner is het weer eens een thriller te lezen die boven het gemiddelde uitsteekt", zegt Anthoni Fierloos. "'De macht van K. is er zo één. Het verhaal gaat over Tim die in dienst treedt bij het IT-bedrijf The Keeler Company. Een prachtige baan, maar het bedrijf blijkt zich ook met duistere zaken bezig te houden. Mensen verdwijnen en met de data gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Ieder hoofdstuk is geschreven vanuit één van de hoofdpersonen. We reizen met die personages de wereld over en kunnen op die manier het verhaal volgen, als lezer zien we het totaalplaatje. Een echte hedendaagse thriller met veel spanning en snelle plotwendingen, geschreven in korte hoofdstukken. Auteur Jens Vern, een pseudoniem van Sander Verheijen, is hoofdredacteur bij Hebban.nl. Dit is zijn thrillerdebuut. On-Nederlands goed! Een aanrader voor de thuislezer."

Het boek is te koop bij Paard van Troje en De Koperen Tuin. Beide winkels zijn open en hebben bovendien een bezorgservice. Zie de website van het Paard van Troje



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief