Foto:

Roompot schenk tweeduizend kilo etenswaren aan voedselbanken

GOES - Voedselbank Walcheren krijgt tweeduizend kilo verse etenswaren van Roompot Vakanties.


Door de verplichte sluiting van de vakantieparken in Zeeland, die maandag is ingegaan, dreigde het voedsel anders verloren te gaan. Producten zoals melk, kaas en eieren lagen in de koelcellen van de Zeeuwse vakantieparken van Roompot. Het vakantiebedrijf heeft de voedselbank in Middelburg gevraagd het eten over alle voedselbanken in Zeeland te verdelen.

Maaltijden

De instellingen komen voedsel tekort door de grote drukte bij supermarkten. Leverancier Van Tol Versunie, die normaal veel boodschappen levert aan Roompot Vakanties, heeft zijn medewerking toegezegd. De tweeduizend kilo aan etenswaren is goed voor zo’n 6500 maaltijden.

Vakantiewoningen

Roompot Vakanties doet meer in de strijd tegen het coronavirus. Zo heeft ze vijftien vrije woningen op het vakantiepark in Schaijk beschikbaar gesteld voor zorgpersoneel van ziekenhuis Bernhoven. De werknemers hoeven dan na een lange werkdag geen grote afstanden meer naar huis af te leggen. Roompot wilde dit ook in Zeeland doen, maar zag deze plannen gedwarsboomd door het besluit van de Veiligheidsregio Zeeland om alle vakantieparken te sluiten. 


 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Productiemedewerker

Tholen

Teamleider verpakking

Steenbergen

Allround timmerlieden

Tholen