Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Man (59) uit Lewedorp krijgt meerdere waarschuwingen na overtreden noodverordening

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

LEWEDORP - Een 59-jarige man uit Lewedorp heeft afgelopen nacht meerdere malen een waarschuwingen gekregen na het overtreden van de noodverordening. In zijn woning had hij acht mensen op bezoek. Daarnaast werd er harde muziek gedraaid. 

Agenten gingen naar de woning nadat er klachten waren binnengekomen over geluidsoverlast. In de woning werd een groep mensen aangetroffen in een ruimte die omgebouwd was tot een soort bar. De aanwezigen werden gewaarschuwd en naar huis gestuurd. Ook werd aangegeven dat de overlast van de harde muziek afgelopen moest zijn. De bewoner van de woning was van mening dat de noodverordening niet voor hem gold en dat hij niets te maken had met de geldende regels.

Een paar uur later kwamen er weer klachten binnen over dit adres. Daarom gingen agenten nogmaals naar de woning. Enkel de bewoner werd aangetroffen in het huis, maar de muziek stond nog altijd heel hard. De man heeft een laatste waarschuwing gekregen over de harde muziek. Met hem is afgesproken dat bij een volgende melding bekeurd gaat worden en dat mogelijk zijn apparatuur in beslag wordt genomen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief