Afbeelding

Veilige herstart behandelingen bij TopzorgGroep en SRN Revalidatie

Bedrijvig Nieuws

GOES - Patiënten die face-to-face fysiek behandeld moeten worden, kunnen vanaf vorige week vrijdag 1 mei 2020 in alle gevallen op locatie behandeld worden bij TopzorgGroep. Indien nodig worden daarvoor de juiste beschermingsmiddelen ingezet, welke in voldoende mate voorradig zijn op alle locaties van TopzorgGroep, voorheen Van Loo & Veerhoek.

Op 30 april heeft de paramedische zorg ‘groen licht’ gekregen om veilig en verantwoord weer op te schalen. Onder de paramedische zorg valt onder andere fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek. De TopzorgGroep en SRN Revalidatie locaties zijn vanaf vrijdag 1 mei 2020 weer opengesteld voor niet-acute patiëntenzorg en zij komen daarmee de patiënt die al té lang wacht op de juiste zorg tegemoet.


"Half maart ben ik uit het ziekenhuis ontslagen na ziekte. Het advies van de specialist was om me bij TopzorgGroep aan te melden voor behandeling. Mijn behandeling is door de coronacrisis uitgesteld. Gelukkig kan ik vanaf nu terecht voor mijn behandelingen. We zitten weer in de lift!", aldus de heer Vermeegen, patiënt van TopzorgGroep. Het is van het grootste belang dat uitgestelde zorg voor reguliere patiënten weer verleend kan worden om onherstelbaar functieverlies en/of achteruitgang in gezondheid te voorkomen.


Voor meer informatie zie: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief