Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Tweetal berooft Goesenaar (18) onder bedreiging van wapen aan Violenstraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - Een 18-jarige Goesenaar is zondag 14 juni onder bedreiging van een wapen door twee mannen beroofd op de Violenstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 00.45 uur liep het slachtoffer in de Violenstraat, waar twee personen hem volgden. Ook toen het slachtoffer een brandgang inrende, bleven de twee mannen hem volgen. Eén van de daders bedreigde hem met een wapen. Vervolgens gingen zij met de buit er vandoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. 

Signalement

Een van de daders is 1.70/1.80 meter lang, heeft een mager postuur en heeft een getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek, witte sportsokken en witte badslippers zonder logo. 

De tweede daders is ongeveer 1.85 meter lang en iets gezet. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een licht blauwe spijkerbroek met gaten en grijze Adidas schoenen. 

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief