Alex Timmermans. FOTO PAARD VAN TROJE
Alex Timmermans. FOTO PAARD VAN TROJE (Foto: Paard van Troje)

'Het geeft het bestaan van een tiener precies weer'

GOES - Hoewel er veel versoepelingen zijn ingezet, is het devies nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Alle tijd om een boek te lezen.Het personeel van Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven daarom leestips. Dit keer is het de beurt aan Alex Timmermans.


Hij tipt ‘Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar’ van Sue Townsend. “Soms zie je een boek en denk je terug aan de tijd dat je nog bij je ouders woonde en geen zorgen had over rekeningen, werk en sociale contacten. Voor mij beschrijft geen enkel boek deze tijd beter dan dit dagboek. Je volgt tiener Adrian Mole, een jaar lang. Hij laat zien dat er wel degelijk iets is om je zorgen over te maken, zoals de hond van je familie, het eten van je moeder, die puist op je kin, het einde van de wereld en ouders die je op je nek zitten. En over ouders gesproken, zijn zij wel echt trouw aan elkaar? Gooi alles in de mix en je hebt dit boek. Het is een verhaal dat ook na veertig jaar het spastische bestaan van een tiener precies weergeeft.”

Te koop

Het boek is te koop in de Goese boekwinkels. Meer op www.paardvantroje.nl en www.koperentuin.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>