In de ZB Buzz kunnen mensen terecht met allerlei soorten vragen.
In de ZB Buzz kunnen mensen terecht met allerlei soorten vragen. (Foto: ZB)

ZB Buzz rijdt rond voor allerhande vragen

KORTGENE - De ZB Buzz van de Zeeuwse Bibliotheek staat de komende dagen in Veerse en Noord-Bevelandse dorpen. Hier zijn mensen welkom met vragen over bibliotheekzaken en taal, maar ook over bijvoorbeeld toeslagen.


'Wil je iets weten over zorgtoeslag of studiefinanciering? Heb je een vraag over je e-reader of over bezwaar maken tegen een boete? Met deze en andere vragen ben je welkom in de ZB Buzz', aldus de ZB.

Het is ook de plek waar je terecht kunt als je beter Nederlands wilt leren lezen, spreken of schrijven of wanneer je als taalvrijwilliger aan de slag wilt gaan. De medewerkers weten waar ze een taalcursus of taalmaatje kunnen vinden.

Locaties 

Woensdag (1 juli) rijdt de bus naar Koudekerke, Grijpskerke, Serooskerke en Vrouwenpolder. Donderdag (2 juli) staat de bus in Kortgene, Colijnsplaat, Kamperland, Zoutelande en Meliskerke. Vrijdag 3 juli doet de bus Gapinge, Zanddijk en Biggekerke aan en zaterdag (4 juli) Kats, Geersdijk en Wissenkerke. Maandag 6 juli is de bus in Domburg en Oostkapelle en dinsdag 7 juli in Westkapelle en Aagtekerke.

Kijk voor de exacte standplaatsen en tijden op www.dezb.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>