Afbeelding
Foto: HVZeeland

Bestuurder ongeval Goes aangehouden vanwege vermoeden rijden onder invloed

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

GOES - De politie heeft zaterdagmiddag  één van de betrokkenen van een verkeersongeluk in Goes meegenomen vanwege een verdenking van rijden onder invloed.

Op het Deltaplein (A256) op de kruising van de Deltaweg, de Nieuwe Rijksweg (N664) en de ’s-Heer Hendrikskinderendijk kwamen rond 17.00 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén auto bleef op de Deltaweg staan, de andere werd naar de parallelweg gereden. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht maar niemand bleek letsel opgelopen te hebben.

Bij de bestuurder van één van de betrokken voertuigen werd een speekseltest afgenomen vanwege het vermoeden van het rijden onder invloed van verdovende middelen. Hij reed in de zwarte Nissan Micra die na de aanrijding op de Deltaweg bleef staan en daar één van de rijstroken blokkeerde. De politie onderzocht of de man daadwerkelijk iets had gebruikt.

Een bergingsbedrijf heeft de beide personenauto’s getakeld. Weginspecteurs van de Provincie Zeeland leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Er was sprake van enig oponthoud.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief