Nemag won in 2019 zowel de jury- als publieksprijs.
Nemag won in 2019 zowel de jury- als publieksprijs. (Foto: Jan de Carpentier)

Vijf genomineerden Emergo Innovatieprijs zijn bekend

GOES - Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss maken dit jaar kans op de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. 


De prijs is bedoeld voor een Zeeuws bedrijf met de meest aansprekende innovatie. 

Traas Ongediertebestrijding uit ‘s-Gravenpolder is onlangs met een rattenhotel gekomen waarmee wordt voldaan aan de nieuwe wet- en regelgeving voor het vangen van ratten.

Hydrauvision uit Schoondijke heeft een techniek bedacht om van een bewegend schip op zee over te stappen op een offshore-constructie. 

Via het Goes Hello Container kun je vanachter je bureau eenvoudig een zeecontainer boeken om spullen te vervoeren. 

Gebouwen

SWYCS komt uit Middelburg. De onderneming is met een systeem gekomen waardoor gebouwen out-of-the-box slim kunnen worden gemaakt. 

Kobobss uit Yerseke heeft de zogenaamde PackCheck-producten ontwikkeld, die het creëren en optimaliseren van verantwoorde processen in productie en logistiek mogelijk maken. 

Provincie

De Emergo Innovatieprijs is een initiatief van de provincie, Dockwize, HZ, VNO-NCW en Kamer van Koophandel. De vakjury staat onder leiding van gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Met zijn collega’s gaat hij op bezoek bij de ondernemingen om deze te beoordelen. 

Naast een juryprijs is er een publieksprijs. Tussen 21 oktober en 4 november kunnen mensen op één van de genomineerden stemmen. 

Contacta

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens netwerkbeurs Contacta. Nemag won vorig jaar beide prijzen. Het bedrijf ontwikkelde een innovatieve grijper voor het laden en lossen van bulkgoederen. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Restomanager

Zeeland

Bezorgers

Oost Souburg en Vlissingen

C/CE chauffeurs

Bergen op Zoom

Chauffeurs

Vlissingen

Studiomedewerkster Sport- en afslankstudio

Vrouwenpolder