Wahine. Winnares Instagram talentenjacht, categorie: fotografie.
Wahine. Winnares Instagram talentenjacht, categorie: fotografie. Foto: SMWO

Winnaars Instagram talentenjacht

Sport en vereniging

GOES - De zomer ziet er voor iedereen anders uit dan verwacht, ook voor de jeugd. Sommige clubs of verenigingen waren gesloten. Om toch eigen talent te blijven ontwikkelen en te laten zien, organiseerde het Jongerenwerk van Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) een Instagram talentenjacht. Hiervoor werkte SMWO samen met hét podium voor jong creatief talent: Kunstbende Zeeland.

Jongeren van 12 t/m 23 jaar konden deelnemen aan de volgende categorieën: Rap/Spokenword, DJ in the Mix, Dans en Fotografie.

De jongeren met de meeste ‘likes’ hebben een mooie prijs in ontvangst genomen, namelijk een coach die hen helpt bij het verder ontwikkelen van hun talenten. Wahine maakte bij het thema ‘samen/alleen’ een ontzettend mooie foto van haar oma in coronatijd. Dylan liet in de categorie ‘dans’ zijn breakdance-skills zien. Luc maakte een DJ set achter de draaitafels en Brandon schreef voor de categorie ‘Rap/Spokenword’ het nummer ‘Ik probeer me groot te houden’. SMWO en Kunstbende Zeeland feliciteren hen met de welverdiende prijs.

Deze talentenjacht was een samenwerking tussen Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) en Kunstbende Zeeland, hét podium voor jong creatief talent.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief