LPB-voorman Berry Kooiker krijgt lintje bij afscheid
Foto: Jeroen Jazet Photography

LPB-voorman Berry Kooiker krijgt lintje bij afscheid

HEINKENSZAND - Berry Kooiker heeft donderdag afscheid genomen als gemeenteraadslid met een koninklijke onderscheiding. 


Als lid en jarenlang fractievoorzitter van de Lokale Partij Borsele maakte hij veertien jaar deel uit van de gemeenteraad. Daarvoor was hij nog vier jaar raadslid voor het CDA. 

Vrijwilligerswerk

Kooiker werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ook is hij op andere manieren actief geweest in de maatschappij. Hij was acht jaar penningmeester en vicevoorzitter van een jachthondenvereniging en dertien jaar betrokken bij de Wildbeheereenheid Zuid West Zuid-Beveland. Verder zet hij zich in voor de protestantse kerkgemeenschap in ’s-Gravenpolder, onder anderen als financiële man, ouderling en voorzitter van de kerkenraad en hij is al meer dan dertig jaar bestuurslid van de stichting Ons Dorpsleven. 

Paul Bruijns neemt Kooiker’s plaats in. 

Levien de Putter

Naast het gezicht van de LPB verliet donderdag Levien de Putter de gemeenteraad. Hij was acht jaar het gezicht van D66 in Borsele. De Putter verhuist naar de gemeente Goes. Hij kreeg de zilveren legpenning van de gemeente Borsele. Zijn plekje wordt ingenomen door Annet van de Ree. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>