Groene zaterdag in theetuin in Wolphaartsdijk
Plantjesmarkt
Plantjesmarkt (Foto: Van der Hucht)

Groene zaterdag in theetuin in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Tint Interieurstyling en Advies, Ans Kloet van kwekerij Sluishoek in Borssele en Joan Melgers van plantenasiel Zonneschijn uit Bruinisse geven zaterdag 19 september workshops in de theetuin aan de Noorddijk 10 in Wolphaartsdijk. 


Ze noemen het een groene zaterdag. 

Het drietal vertelt onder meer over de laatste trends op het gebied van kamerplanten en geeft tips hoe je deze planten kunt verzorgen. 

Bezoekers kunnen planten die het niet goed doen meebrengen en deze eventueel ruilen tegen stekjes van andere. Er zijn ook planten te koop. 

Reserveren

Er zijn twee groepen, een om 10.00 uur en een om 14.00 uur. Deelname kost tien euro. Daarvoor krijgen de deelnemers een kop koffie of thee en een goodiebag. Een zitplaats reserveren is verplicht in verband met de coronamaatregelen. Het kan via info@tintstyling.nl of 06-23912516. Meer informatie: www.tintstyling.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>