De ambulance en politie kwamen ter plekke.
De ambulance en politie kwamen ter plekke. Foto: HVZeeland

Meisje in rolstoelfiets raakt gewond bij botsing met auto op Zonnebloemstraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - Een auto en een rolstoelfiets zijn zondagmiddag met elkaar in aanrijding gekomen op de Zonnebloemstraat in Goes. Het meisje dat in de rolstoelfiets zat is hierbij gewond geraakt.

Het meisje was samen met haar moeder op pad. Ze zat voor op de fiets in een rolstoel toen rond 12.05 uur een automobiliste met de fiets in botsing kwam op de kruising van de Zonnebloemstraat met de Kamperfoeliestraat. De auto wilde hier de fiets vermoedelijk passeren, maar er was onvoldoende ruimte. 

Het meisje in de rolstoel kwam met haar gezicht op het wegdek terecht. Ze is nagekeken door ambulancemedewerkers maar behandeling in het ziekenhuis was niet nodig. De vrouw die het meisje op de fiets vervoerde had lichte klachten. Ook zij hoefde niet verder behandeld te worden. De automobiliste kwam met de schrik vrij. 

De auto liep lakschade op bij het ongeval. De rolstoelfiets raakte dusdanig beschadigd dat deze zijn weg niet meer kon vervolgen. De tweewieler is daarom opgehaald. De rolstoel van het meisje raakte ook beschadigd, maar deze kon wel nog gebruikt worden. 

De verkeerspolitie heeft de situatie ter plekke vastgelegd. Van de betrokkenen werden verklaringen opgenomen. Er bleek geen alcohol in het spel te zijn geweest.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief