Nieuwe versie van 'Goes in strip' verschijnt zondag
Foto: Het Paard van Troje

Nieuwe versie van 'Goes in strip' verschijnt zondag

GOES - Na vijftien jaar verschijnt er zondag een nieuwe versie van ‘Goes in strip’ bij uitgeverij Het Paard van Troje.


Zondag presenteren tekenaar Danker Jan Oreel, archiefmedewerker Frank de Klerk, die een voorwoord in de nieuwe versie heeft gemaakt, en burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes het stripboek in De Koperen Tuin. 

Heruitgave

In 2005 was ‘Goes in strip’ de eerste uitgave van Anthoni Fierloos van Het Paard van Troje. Het boek kwam destijds uit in het kader van het 600-jarig bestaan van Goes. 

Deze heruitgave komt uit in het kader van het 40-jarig bestaan van Het Paard van Troje, het 15-jarig bestaan van de uitgeverij en het 50-jarig bestaan van de gemeente Goes. “Het was altijd een droom om dit boek in kleur uit te geven. Nu gaat het gebeuren”, zegt Fierloos. 

Luxe

Er is een aantal pagina’s gewijzigd, sommige zijn vernieuwd en er zijn pagina’s bijgekomen. Er is een hardcover- en luxe versie. Die laatste wordt gesigneerd door Oreel, De Klerk en Mulder. 

Zij zondag tussen 14.00 uur en 16.00 uur aanwezig in De Koperen Tuin aan de Keizersdijk. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Medewerker

Middelburg

HR adviseur

Kruiningen

heftruckchauffeur

Kruiningen

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

Monteurs

Kruiningen