Waar blijven de projectaanvragen voor het ANWB Fonds vanuit de provincie?
Archieffoto: Corine Roks

Waar blijven de projectaanvragen voor het ANWB Fonds vanuit de provincie?

GOES - De ANWB geeft dit jaar € 10.000 uit aan het meest inspirerende maatschappelijke project uit iedere provincie. Vanuit veel provincies stromen de aanvragen binnen, maar Zeeland blijft daarin nog wat achter. De ANWB is er van overtuigd dat er ook in deze provincie veel mooie projecten gaande zijn die in aanmerking komen voor deze bijdrage van het ANWB Fonds. 


Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven ondersteunt. De aanvragen moeten gaan over verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toegankelijker maken van locaties voor mensen met een beperking, de aanschaf van een duo-fiets voor ouderen die slecht ter been zijn of de aanleg van een veilige oversteekplaats naar een basisschool.

Ook honoreert het ANWB Fonds projecten voor het ‘corona-proof’ maken van bijvoorbeeld musea en voertuigen, zodat iedereen op een veilige manier een dagje uit kan.

Stemmen

Nadat de inschrijving is afgesloten, kan iedereen in Nederland via de website van de ANWB tussen 26 oktober tot en met 23 november stemmen op wat volgens hen het meest inspirerende project is. Uit de top 3 die per provincie overblijft, kiest een commissie van het ANWB Fonds de winnaar. 

Maatschappelijke initiatiefnemers uit Zeeland kunnen nog tot en met 12 oktober hun voorstel voor een project indienen via anwb.nl/anwbfondshelpt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Horecatoppers

Kamperland

Reachtruck / Heftruck chauffeur

Hansweert

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

meerdere vacatures

Kruiningen

Medewerkers huishoudelijke dienst

Kamperland